MS Aafjord

MS Aafjord

Båten har en varm og god innendørs plass og en romslig uteplass som passer godt til å nyte den fantastiske naturen vi har her i nord. Du bestemmer selv om du vil sitte inne eller ute mens vi legger fra og til kai. Om du ønsker fred og stillhet kan du sitte uforstyrret i alle salongene og nyte en fantastisk utsikt ut fra vindusplassene. I spisesalen er det plass til 50 personer, i baren 25 personer, i lobby/mottak 10 personer og i forsalongen 25 personer. Det vil i tillegg bli salg av suvenirer og lett snacks og drikke ombord.

Båten kan ta 100 passasjerer, men vi har satt en maks grense på 70 personer. Vi ønsker å gjøre det så komfortabelt som mulig for våre gjester slik det skal være nok plass til alle. Hele båten er nyrestaurert og nysertifisert med Europeisk sikkerhetssertifikat utstedt av Norsk Sjøfartsmyndighet. Den har også adskilte dame og herretoalett. Vi har stor lugarkapasitet slik at våre gjester kan sove godt om natten. Med 25 køyer fordelt på 3- 2- og 1-manns lugarer.

Vi kan tilby

  • Selskap
  • Eventer
  • Konferanser
  • Bryllup
  • Bursdager
  • Firmaturer

Vi ser fram til å ha deg som gjest ombord på vår cruise båt!

S/Y Hege Elisabeth

S/Y Hege Elisabeth

Vi arrangerer seilturer med vår flotte og komfortable Bavaria Vision 46 seilbåt. Ønsker du eller din gruppe å nyte gleden ved å seile, bruke fjorden og vinden, lover vi deg en god opplevelse!

Vi tar i mot grupper på inntil 10 personer på dagsturer, og båten har alle fasiliteter, så lunch og middag kan gjerne nytes om bord. Ta kontakt for en prat slik at vi kan planlegge en hyggelig sjøopplevelse.

Tripadvisor

Samarbeidspartnere

Scandic
Suolovuopmi Fjellstue
Sautso Safari
Glød Explorer
Storekorsnes Ferie & Fritid
Moment Norway
Clarion Hotel